home

Nestrans is constant bezig zijn wagenpark ter vernieuwen en te verduurzamen om zo de belasting van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu terug te dringen.

Bij Nestrans hebben wij bewust gekozen voor het merk Fiat, dit merk staat al jaren hoog aangeschreven wat betreft het verbruik in brandstof.

Al onze auto's zijn uitgerust met eco:Drive Professional, de eco:Drive toepassing die speciaal is ontwikkeld voor de Fiat. Het unieke systeem biedt de mogelijkheid om rijgegevens te analyseren, zoals het gemiddelde brandstofverbruik, de totale afstand en de impact van de belading op de efficiency index, om vervolgens suggesties te doen aan onze chauffeurs, en hen zodoende te kunnen coachen om een meer geschikt rijgedrag voor een zuinigere en meer duurzame rijstijl aan te leren.

 

Sinds 2016 rijden wij op brandstof van BP.

BP is wereldwijd leider in brandstof efficiency en met meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van brandstof aan de wereldwijde transportindustrie.

Met de brandstoffen van BP rijden onze voertuigen niet alleen beter, maar ook een stuk zuiniger. Bovendien zorgen we samen voor minder schadelijke emissies, waarmee we een bijdrage leveren aan een schonere planeet.